Warsztaty z Sylwią Wiesenberg – nową ambasadorką marki Fit&Easy

Po raz drugi miałam możliwość uczestniczenia w  warsztatach prowadzonych przez Sylwię Wiesenberg nowego ambasadora fitnesowo –  kulinarnego marki Fit&Easy. Przez najbliższy rok, Sylwia Wiesenberg poprowadzi kilka warsztatów kulinarnych na temat zdrowego odżywiania oraz warsztaty fitness, podczas których dokładnie przedstawi idee swojego autorskiego programu Tonique.

Sylwia jest  zdecydowaną zwolenniczką łatwych i skutecznych rozwiązań. Jako mama dwójki dzieci, a przy okazji osoba bardzo aktywna zawodowo, chce udowodnić, że bycie Fit może być Easy! Oczywiście w życiu nic samo nie przychodzi. Nie ma co ukrywać, trzeba poświęcić czas na treningi.  Jednak już w kuchni można sobie pomagać korzystając z naturalnych, gotowych produktów.

Muszę przyznać że styl gotowania Sylwii jest bliski moim kulinarnym rewirom. Umiłowanie do świeżych, świadomie wybieranych produktów. Duża ilość kasz, orzechów oraz nasion. Wszechobecny kolor, nietuzinkowe połącznia smakowe. Estetyka podania, jakże ważna w odbiorze dania jako całości.

Są to elementy na które zwaracam uwagę w jedzeniu i  za to właśnie  cenię w kuchnii Sylwię. Oczywiście dodam także, że cienię ją za żelażną konsekwencję w trningach za umiłowanie do wszelkich przejawów ruchu. Osoby takie jest Sylwia, pozytywnie nastawione do życia dają niezłego kopa energetycznego jeśli do tego dodać mój z natury pozytywny optymizm nie muszę pewnie Wam pisać, że z warsztatów wyszłam super zadowolona.

Oto kilka przepisów, które przygotowywaliśmy w trakcie warsztatów. Bazą do wszystkich przepisów były produkty Fit&Easy.

Sałata z pieczonymi burakami, rabarbarem i mozzarellą

Sałatka z kopru włoskiego z roszponką, pistacjami i jogurtem naturalnym

Sałata pomidorowy raj ze szpinakiem i figami

Sałata z pestkami, orzechami i klonowym dressingiem

Deser z avocado i bananów

Koktajl oczyszczający ZIELONY OGRÓD

Julita Strzałkowska

Zdjęcia: Julita Strzałkowska

DSC_4693

DSC_4699 DSC_4975 DSC_5014 DSC_5008 DSC_4997 DSC_4982 DSC_4958 DSC_4953 DSC_4943 DSC_4942 DSC_4935 DSC_4928 DSC_4918 DSC_4912 DSC_4886 DSC_4883 DSC_4873 DSC_4867 DSC_4864 DSC_4861 DSC_4858 DSC_4830 DSC_4820 DSC_4821 DSC_4814 DSC_4809 DSC_4800 DSC_4794 DSC_4775 DSC_4751 DSC_4753 DSC_4674 DSC_4707 DSC_4738 DSC_4740 DSC_4721 DSC_4706 DSC_4703 DSC_4688 DSC_4649 DSC_4644 DSC_4627 DSC_4623

 

Julita Strzałkowska

Gotowanie jest dla mnie podążaniem za smakiem, jego odkrywaniem i utrwalaniem. Często gotuję intuicyjnie, zmieniam przepisy, dodaję inne składniki. Uwielbiam gotować dla rodziny i przyjaciół, kiedy widzę ich najedzonych i zadowolonych czuję, że dostaję skrzydeł.

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×