Komentarze: 0

Dzieje się

Degustacja oliw i oliwek z przewodnikiem FLOS OLEI

Miasto: Warszawa

Oliwa z oliwek extra vergin – jeden z najzdrowszych produktów spożywczych świata. Wciąż mało znany i traktowany bez należnej mu atencji. Jak skorzystać z niego najlepiej, jak zastosować w codziennym życiu – nie tylko w kuchni, jak umieć samodzielnie ocenić i wybrać najlepszą oliwę dla siebie, jak uniknąć kupowania podróbek?

Na te i inne pytania wszyscy miłośnicy oliwy z oliwek extra vergin znajdą odpowiedzi podczas pierwszej w Polsce profesjonalnej degustacji oliw przygotowanej przez autora najlepszego na świecie przewodnika po oliwach extra vergin FLOS OLEI, Marco Oreggia.

13 czerwca w hotelu Regent (dawny Hyatt) w Warszawie od godz.14:00 ponad 30 producentów oliwy zaprezentuje swoje produktypolskim miłośnikom zdrowej kuchni oraz profesjonalistom gastronomicznym i mediom.

 

unnamed

1-IMG_0584
dodano 10 lat temu
 
 

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×