PEŁNOZIARNISTA KANAPKA Z PIECZONYM INDYKIEM, RZODKIEWKĄ, SAŁATĄ I POMIDOREM

Dodany przez: zyj smacznie i zdrowo (więcej moich przepisów)

Przepis pochodzący z Książki z Przepisami Programu Edukacyjnego \"Żyj smacznie i zdrowo\"
Obejrzane: 303
Porcje: 1
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 pełnoziarnista bułka
  • masło do posmarowania
  • 2 plasterki pieczonego indyka lub szynki z indyka
  • 1 rzodkiewka
  • 1 liść sałaty masłowej
  • 2 plastry pomidora
  • odrobina kiełków lucerny

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Bułkę przekrój wzdłuż, dolną część posmaruj masłem.

Krok 2

Na pieczywo połóż sałatę, indyka, plasterki rzodkiewki i pomidora.

Krok 3

Na wierzch połóż warstwę kiełków lucerny i zamknij kanapkę drugą połówką bułki.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×