Parowane warzywa

Dodany przez: monika4 (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 1828
Porcje: 6
Przygotowanie: 30 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 0.5 kg ziemniaków
  • 4 szt marchewek
  • 1 kubek fasolki szparagowej
  • 0.5 opakowania przyprawy do ziemniaków
  • 0.5 szklanki wody
  • 6 łyżek oleju
  • 1 pęczek koperku

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Ziemniaki obieramy. Warzywa pozostałe myjemy. Na dno garnuszka wlewamy olej, wodę. Następnie kładziemy połowę ziemniaków, obraną marchewkę, pozostałe ziemniaki, fasolkę, posiekany koperek.Na koniec posypujemy przyprawą do ziemniaków. Garnuszek stawiamy na najmniejszym palniku, robimy najmniejszy ogień, parujemy pod przykryciem 30 minut. Podajemy z różnymi rodzajami mięs.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×