Mandarynki w czekoladzie

Dodany przez: królestwo garów (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 1052
Porcje: 36
Przygotowanie: 60 min
Trudność:
Ostrość:
27,8kcal
kalorie
3,6g
węglowodany
0,3g
białko
1,5g
tłuszcze
0,3g
błonnik
0,0mg
cholesterol
8,8mg
magnez
5,1mg
wapń
0,1mg
żelazo

Składniki

  • 4 szt mandarynka
  • 150 g czekolada gorzka
  • 36 szt wykałaczki

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Mandarynki obrać, podzielić na cząstki, Każdą cząstkę nadziać na wykałaczkę.

Krok 2

Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej.

Krok 3

Maczać w czekoladzie cząstki mandarynek trzymając za wykałaczkę. Odstawiać do ostudzenia – wbijając wykałaczki np. w jabłko, cebulę, kapustę... .

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×