Kanapka z tuńczykiem i kiełkami

Dodany przez: Mienta (więcej moich przepisów)

Uważam, że nic tak dobrze nie smakuje na świeżym powietrzu jak smaczna kanapka. Idealna na piknik, polecam :)
Obejrzane: 3277
Porcje: 2
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:
350,3kcal
kalorie
39,2g
węglowodany
26,7g
białko
11,3g
tłuszcze
4,2g
błonnik
188,5mg
cholesterol
77,3mg
magnez
246,0mg
wapń
3,4mg
żelazo

Składniki

  • 2 szt bułki pełnoziarniste
  • 2 szt plasterki goudy z wasabi
  • 0.5 tuńczyk w kawałkach w sosie własnym
  • 4 szt plasterki pomidora
  • 2 szt ugotowane na twardo jajka
  • 2 łyżki kiełki z rzodkiewki

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Jajka gotujemy.

Bułki przekrawamy.

Na każdej układamy ser (możemy zetrzeć), odsączonego tuńczyka, po 2 plasterki pomidora, pokrojone jajka i kiełki.

Smacznego :)

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×