Koktajl jabłkowo- szpinakowy z młodym jęczmieniem

Dodany przez: Bernadetta Parusińska Ulewicz (więcej moich przepisów)

Energetyczny zielony koktajl
Obejrzane: 50
Porcje: 3
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 600 ml woda
  • 100 g szpinak Fit&Easy
  • 1 szt jabłko
  • 1 szt banan
  • 1 łyżka młody jęczmień
  • 2 łyżeczki syrop z mniszka lekarskiego

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Do pojemnika blendera wrzuć obranego banana, jabłko bez skórki i gniazda nasiennego, szpinak. Dodaj wodę, młody jęczmień i syrop z mniszka lekarskiego. Zmiksuj na gładką masę.

Krok 2

Podawaj mniej więcej 15 minut po przygotowaniu.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×