Koktajl jaglany z rabarbarem i truskawkami

Dodany przez: kardamonovy (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 194
Porcje: 3
Przygotowanie: 15 min
Trudność:

Składniki

  • 15 truskawek
  • 7 daktyli (lub więcej)
  • 2-3 łodygi rabarbaru
  • 400 ml mleka
  • pół szklanki ugotowanej kaszy jaglanej

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Daktyle zalewamy ciepłą wodą na paręnaście minut, odcedzamy. Rabarbar kroimy na małe kawałki i gotujemy do miękkości w niewielkiej ilości wody, odcedzamy i studzimy (można też świeży rabarbar po prostu przepuścić przez sokowirówkę). Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×