Koktajl miętowo- szpinakowy

Dodany przez: Bernadetta Parusińska Ulewicz (więcej moich przepisów)

Idealny na upały
Obejrzane: 37
Porcje: 4
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 150 g szpinak Fit &Easy
  • 600 g melon
  • 1 szt awokado
  • 150 ml woda
  • 50 szt listki mięty

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Obranego melona bez pestek, miąższ z awokado, listki mięty i szpinak miksujemy dokładnie ze schłodzoną wodą.

Krok 2

Podajemy od razu po przygotowaniu.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×