Sajgońska truskawka

Dodany przez: bibbi (więcej moich przepisów)

Intrygujące smaki. Raz spróbujesz, a nie zapomnisz tego smaku.
Obejrzane: 190
Porcje: 3
Przygotowanie: 15 min
Trudność:

Składniki

  • 1 garść liści jarmużu Fit&Easy
  • 12 szt dużych truskawek
  • 2 łyżki tahini
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 400 ml soku jabłkowego

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Opłucz truskawki i odszypułkuj je. Przekrój na pół i wrzuć do kielicha blendera.

Krok 2

Dodaj 1 dużą garść jarmużu Fit&Easy (jest już umyty).

Krok 3

Następnie dodaj tahini i sos sojowy.

Krok 4

Zalej sokiem jabłkowym.

Krok 5

Zmiksuj dokładnie.

Krok 6

Przelej do szklanek i udekoruj naciętą truskawką.

Krok 7

Delektuj się nieoczekiwanie pysznym połączeniem smaków!

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×