daiquiri ananasowo-kokosowe

Dodany przez: KrainaSosny (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 256
Porcje: 2
Przygotowanie: 15 min
Trudność:

Składniki

  • 100 ml białego rumu
  • 5 szt plastrów ananasa
  • 50 ml wody z kokosa
  • syrop z ananasa (z puszki)
  • sok z 1/2 limonki

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Syrop oraz plastry ananasa umieścić w pojemniku blendera i dokładnie zmiksować. Dodać wodę z kokosa, połączyć i wstawić do zamrażarki na ok. 40 minut. Po schłodzeniu całość zamieszać tak, aby otrzymać gęstą, płynną konsystencję. Dodać rum i połączyć. Napój przelać do kieliszków i podawać.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×