Pasta z jarmużu

Dodany przez: monikap (więcej moich przepisów)

Pasta z jarmużu, białej fasoli i suszonych pomidorów zachwyca swoim niepowtarzalnym smakiem. To alternatywa dla zwykłych kanapek z szynką i serem. Spróbuj! Zobaczysz, że pasta z jarmużu będzie uwielbiana przez Twoich najbliższych.
Obejrzane: 495
Porcje: 7
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 40 g jarmużu
  • 200 g białej fasoli konserwowej
  • 30 g suszonych pomidorów
  • 10 ml oleju lnianego

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

1. Jarmuż dokładnie myjemy i odrywamy grubsze gałązki.
2. Fasolę odcedzamy.
3. Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy do konsystencji pasty.
4. Można dowolnie doprawić, choć ja nic nie dodawałam, bo wystarczający smak i słoność dają suszone pomidory i fasola.
5. Pasta gotowa do smarowania kanapeczek :)

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×