Pasta z sardynek portugalskich

Dodany przez: SmakiPortugalii.pl (więcej moich przepisów)

Pasta z sardynek portugalskich - najlepszy przepis na WrzącaKuchnia.pl.
Obejrzane: 2475
Porcje: 4
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 opakowanie puszka sardynek w oliwie Ramirez
  • 0.5 małej cebuli
  • 5-6 łyżek majonezu
  • 5-6 łyżek oliwy
  • papryka słodka w proszku
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Cebulę obrać i zmiksować. Posiekać natkę pietruszki. Otworzyć puszkę sardynek w oliwie z oliwek i dodać do zmiksowanej cebuli.Dodać oliwę z oliwek z puszki. Dokładnie wymieszać widelcem. Dodać majonez i utrzeć na gładką masę. Dodać posiekaną natkę pietruszki oraz paprykę słodką, sól i pieprz do smaku.
Podawać z mini tostami.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×