Bycze jądra z boczniakami
Składniki
Bycze jądra:
- 400 g byczych jąder
Pak choi i boczniaki:
- 160 g pak choi
- 160 g boczniaków
- 50 ml oleju imbirowego
- 4 g czosnku
- 2 g chilli
- 40 g czarnego sezamu
- 30 ml sosu sojowego
Przygotowanie:
Krok 1
Przygotowanie bycze jądra:
• Jądra oczyścić, naciąć i ściągnąć błonę.
• Pokroić w paski.
Przygotowanie pak choi i boczniaków:
• Pak choi i boczniaki podsmażyć na oleju imbirowym.
Prezentacja:
• Na oleju imbirowym podsmażyć czosnek i chilli.
• Dodać bycze jadra i skropić sosem sojowym.
• Dodać podsmażoną pak choi i boczniaki
• Podsmażyć i posypać prażonym czarnym sezamem.