Figi zapiekane z serem i orzechami

Dodany przez: Sery Polskie (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 1894
Porcje: 2
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 4 figi
  • 4 kawałki sera
  • 4 połówki orzechów włoskich
  • 4 cząstki cytryny
  • 1 łyżka miodu

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Figi myjemy, odcinamy szypułki, nacinamy w cztery prawie do końca. Rozchylamy i wkładamy po kawałku sera i cząstce orzecha. Polewamy miodem.

Krok 2

Wkładamy na 10 minut do piekarnika 180st.

Krok 3

Wyjmujemy i podajemy z cząstką cytryny.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×