Śledź z cebulą i szczypiorkiem

Dodany przez: Julita Strzałkowska (więcej moich przepisów)

W moim domu jest to tzw podstawa żywienia w okresie zimowym :)
Obejrzane: 8903
Porcje: 4
Przygotowanie: 120 min+
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 50 dkg matiasów
  • 1 średnia cebula posiekana
  • szczypiorek kilka łodyg, pokrojonych na odcinki ok 0.5 cm
  • oliwa z oliwek

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Śledzie odmaczamy wedle uznania. U mnie jest to ok 3 godz.

Krok 2

Odmoczone śledzie kroimy w kawałki ok 2-3 cm.

Krok 3

Śledzie przedkładamy do misy, dodajemy: cebulę, szczypiorek i oliwę z oliwek. Mieszamy.

Krok 4

Przed podaniem schłodzić w lodówce ok 2 godz. Najlepsze są następnego dnia. Smacznego :)

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×