Szynka parmeńska z miąższem z mandarynki i czerwonym pieprzem

Dodany przez: dealcooking (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 900
Porcje: 2
Przygotowanie: 15 min
Trudność:

Składniki

  • 150 g szynki parmeńskiej
  • 2 szt mandarynki
  • chlust oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka czerwonego pieprzu
  • kilka kromek chleba razowego

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Na cienkich plastrach szynki parmeńskiej kładziemy sam miąższ z mandarynek.

Krok 2

Posypujemy zgniecionym w moździerzu czerwonym pieprzem i kropimy oliwą z oliwek.
Podajemy z ciemnym chlebem i cieszymy się smakiem:)

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×