Bezglutenowy racuszek

Dodany przez: stylistka (więcej moich przepisów)

Bezglutenowy racuszek jest dobrą propozycja na miły początek dnia. Wystarczy, że poświecisz maksymalnie 15 minut na przygotowanie. Pyszne banany, siemię lniane z odrobiną imbiru smażymy na oleju kokosowym, aby uzyskać pyszne śniadanie. Bezglutenowy racuszek można podawać z dowolnymi dodatkami.  
Obejrzane: 578
Porcje: 1
Przygotowanie: 15 min
Trudność:

Składniki

  • banan
  • 3 łyżki siemienia lnianego
  • imbir
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Banana rozgnieść mieszając z siemieniem lnianym i doprawić imbirem w proszku. Na małej patelni (np. o średnicy 10 cm) rozgrzać łyżeczkę oleju kokosowego. Przełożyć bananową papkę, smażyć kilka minut z obu stron. Potrawa jest bardzo słodka w smaku, więc warto ją podawać z niesłodzonymi dodatkami. Racuszek idealny na szybkie i słodkie śniadanie bezglutenowe.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×