Sos chrzanowy. Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy!

Dodany przez: Redaktorzy (więcej moich przepisów)

Sos chrzanowy - klasyka na polskich stołach
Obejrzane: 246
Porcje: 4
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 100 g śmietana 12% „Piątnica”
  • 3 łyżki Majonez
  • 3-4 łyżek chrzan tarty
  • do smaku sól i cukier

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać.

Krok 2

Smacznego!

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×