Szpinakowe pesto

Dodany przez: Kulinarne przygody Gatity (więcej moich przepisów)

Świeży szpinak kusił mnie wczoraj soczystą zielenią na bazarze :-).
Obejrzane: 316
Porcje: 4
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 5 garści szpinaku
  • 3 ząbki czosnku
  • 4 łyżki prażonych ziaren słonecznika
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 4 łyżki startego parmezanu
  • sól do smaku

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Szpinak płuczemy i osuszamy. Wszystkie składniki blendujemy razem. I już :-)

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×