PAELLOTTO KOKOSOWO-KREWETKOWE

Dodany przez: Basia Ska (więcej moich przepisów)

ze szparagami, jarmużem, szafranem, kiełbasą i pomidorami - proste danie jednogarnkowe dla całej rodziny Paella to klasyk kuchni hiszpańskiej, które kocham miłością bezgraniczną i zachłanną ;-) To samo dotyczy włoskiego risotto. Jako, że obowiązkowym składnikiem obu dań jest ryż, połączyłam siły ryżowe z kiełbaską, krewetkami, szafranem, pomidorami i mleczkiem kokosowym. Mocnym i wiosennym akcentem są tu szparagi i bardzo zdrowy jarmuż. Powstało danie zagadka, ni to paella, ni to risotto ;-) Jest nieziemsko pachnące, wyglądające jak bajka, a do tego, i co najważniejsze, prze-py-szne! Polecam!
Obejrzane: 56
Porcje:
Przygotowanie:
Trudność:

Składniki

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×