zielone szparagi duszone w miodzie i winie ze swieżym lubczykiem
wino: Riesling Auslese Sommer 0,15L
medaliony cielęce na białych szparagach z puszystym sosem truskawkowym i cytrynowym tymiankiem
lub
mini gołąbki z liści czerwonego szczawiu z kaszą perłową i ziołami
z puszystym sosem truskawkowymi cytrynowym tymiankiem
wino: Giro Blanc Kühling Gillot trocken lub
Portugieser Weissherbst (w zależności od stopnia słodyczy truskawek) 0,15L
mus rabarbarowo-marcepanowy z werbeną
wino: Cabernet Blanc Sommer 0,15L
ZALICZKA REZERWACYJNA (bezzwrotna) W WYSOKOŚCI 40 PLN OD OSOBY,
PŁATNA W RESTAURACJI LUB PRZELEWEM NA KONTO RESTAURACJI:
Jung&Lecker Monika Wojtysiak 71 1140 2004 0000 3002 3126 3963
tytuł przelewu:
Nazwisko, ilość osób, rezerwacja stolika w dniu 8 czerwca 2013
dyplomowana znawczyni win i certyfikowana sommelierka, jedna z nielicznych kobiet wśród polskich importerów wina, miłośniczka dobrej, twórczej kuchni międzynarodowej i fusion, właścicielka warszawskiej restauracji "Lecker" oraz firmy "Jung & Lecker" od ponad 10-ciu lat importującej wina z wybranych winnic niemieckich, propagatorka winiarstwa niemieckiego i harmonijnego łączenia finezyjnego, zdrowego jedzenia z dobrym, prawdziwym winem.
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.