„Czekoladowy” koktajl z awokado

Dodany przez: Marta Pyzik (więcej moich przepisów)

Nazywam go "koktajlem szczęścia". Powodów jest kilka, ale najważniejszy to chyba ten, że świetnie zastępuje słodycze, wtedy, gdy ochota na nie jest przeogromna. Słodki ale bez cukru, czekoladowy, ale bez czekolady !
Obejrzane: 1171
Porcje: 2
Przygotowanie: 15 min
Trudność:

Składniki

  • 0.5 szt awokado
  • 1 szt banan
  • 2 łyżeczki ciemne kakao
  • 250 ml napój roślinny, np migdałowy lub ryżowy

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Awokado i banana obrać ze skóry, pokroić w kawałki i umieścić w kielichu blendera. Dodać kakao, wlać napój ryżowy.
Całość zmiksować.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×