Szparagi Eli w łososiowym płaszczyku

Dodany przez: eli_555 (więcej moich przepisów)

Pyszne szparagi w kołderce z wędzonego łososia na kołderce ze szpinaku.
Obejrzane: 771
Porcje: 3
Przygotowanie: 30 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 pęczek białych szparagów
  • 200 g wędzonego łososia
  • 50 g świeżego szpinaku bebe
  • 1 łyżka cukru
  • 2 łyżki soli
  • 21 pomidorków koktailowych

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Szparagi umyć,oskrobać ze skórki i gotować 10 minut w osolonej wodzie z dodatkiem cukru.

Krok 2

Szpinak umyć,osuszyć i ułożyć na talerzu.

Krok 3

Po trzy ostudzone szparagi zawijać plastrem łososia.

Krok 4

Gotowe zawijaski ułożyć na szpinakowej kołderce i udekorować połówkami pomidorków.Smacznego!

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×