Jagodowo – bananowy koktajl biszkoptowy (ciasteczkowy)

Dodany przez: bielinka (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 662
Porcje: 1
Przygotowanie: 15 min
Trudność:

Składniki

  • 4 szt okrągłych biszkoptów
  • 0.5 szklanki jagód
  • 0.5 szt banana
  • 0.5 szklanki zimnego mleka
  • 2.5 łyżeczki drobnego cukru do wypieków

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

3 biszkopty kruszymy. Dodajemy jagody, pokrojonego w plasterki banana, cukier oraz mleko. Wszystko rozdrabniamy blenderem na płynny, gładki koktajl. Dodatkowo 1/2 biszkopta wkruszamy do koktajlu (żeby był bardziej "ciasteczkowy"), pozostałą połówką możemy udekorować szklanki umoczone w wodzie z cukrem.

Smacznego :)

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×