Polędwiczka z tuńczyka na delikatnych ogórkach pod chrzanową pierzynką

Dodany przez: Karina Adaszak (więcej moich przepisów)

Polędwiczka z tuńczyka na delikatnych ogórkach pod chrzanową pierzynką - Najlepszy przepis tylko na WrzącaKuchnia.pl
Obejrzane: 1037
Porcje: 1
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 szt ogórek
  • 20 dkg polędwicy z tuńczyka
  • 1 łyżeczka chrzanu wasabi
  • 1 łyżka sosu sojowego

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Najważniejszym i najdelikatniejszym składnikiem przepisu jest owa polędwiczka z tuńczyka. Aromatyczną podstawę naszego przepisu kroimy w kostkę. Układamy na wcześniej obranych i pokrojonych w krążki ogórkach. Zwieńczeniem potrawy jest chrzan wasabi. Wszystko skrapiamy sosem sojowym oraz dekorujemy sosem balsamico. Sol, pieprz do smaku i wariacja na temat sashimi gotowa! Smacznego!

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×