Coleslaw z młodej kapusty

Dodany przez: kardamonovy (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 291
Porcje: 4
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • pół główki młodej kapusty
  • 1 marchewka
  • 1 ząbek czosnku
  • pół pęczka szczypiorku
  • pół pęczka koperku
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka majonezu
  • pół łyżeczki octu winnego
  • sól
  • pieprz

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Kapustę i zioła szatkujemy, marchewkę ścieramy na dużych oczkach, czosnek rozdrabniamy. Z reszty składników robimy sos. Całość doprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy. Sałatkę chłodzimy w lodówce minimum 30 minut.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×