(Fasolowy) krem jakby czekoladowy

Dodany przez: Madzia Mentel (więcej moich przepisów)

Słodki krem "czekoladowy" bez cukru i bez czekolady? Teraz to możliwe!
Obejrzane: 2611
Porcje: 5
Przygotowanie: 15 min
Trudność:

Składniki

  • puszka czerwonej fasoli
  • 8 łyżek gorzkiego kakao
  • 0.25 szklanki płynnego miodu

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Fasolę odsączyć, wyłożyć na sitko i przepłukać chłodną wodą. Wrzucić do blendera, dodać gorzkie kakao, miód i wszystko razem zmiksować, aż do uzyskania gładkiej masy.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×