Pieczone kasztany

Dodany przez: Vegepack.pl (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 766
Porcje: 4
Przygotowanie: 45 min
Trudność:

Składniki

  • 1 kg kasztanów

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Jak pieczemy kasztany?
Bardzo łatwo. Musimy zaopatrzyć się w ostry nóż i ostrożnie (!) naciąć czubek kasztanów na krzyż. Kasztany piekłam w temperaturze około 200 stopni przez 25 minut, co jakiś czas potrząsając foremką.
Następnie kasztany lekko przestudziłam i obrałam ze skorupek. Gotowe!

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×