KOMOSA PO INKASKU

Dodany przez: ZUZU (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 336
Porcje: 4
Przygotowanie: 45 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 szklanka komosy
  • 2 szklanki wody
  • 1 szklanka mleka migdałowego
  • 1 banan lub gruszka
  • 0.25 szklanki wiórków kokosowych
  • 3 łyżeczki oliwy
  • 1 łyżeczka miso
  • 0.5 łyżeczki ekstraktu z wanilii
  • 1 1/2 łyżeczek cynamonu

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

KOMOSĘ WSYPUJEMY DO GARNUSZKA I ZALEWAMY WODĄ. DOPROWADZAMY DO WRZENIA I GOTUJEMY 15 - 20 MIN NA MAŁYM OGNIU. UGOTOWANĄ I PRZESTUDZONĄ KOMOSĘ WRZUCAMY DO BLENDERA, A NASTĘPNIE DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI - MIKSUJEMY DO UZYSKANIA JEDNOLITEJ KONSYSTENCJI. DO PRZYBRANIA NASZEJ \"OWSIANKI\" MOŻEMY UŻYĆ OWOCÓW, RODZYNEK, ORZECHÓW.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×