szpinakowy pudding

Dodany przez: Aleksandra Dziedzicka-Ferenc (więcej moich przepisów)

Smothie na poranny detox
Obejrzane: 195
Porcje: 1
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 garść szpinak
  • 0.5 garści świeżo mielone nasiona lnu
  • 0.5 szklanki świeży sok z pomarańczy

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Mielony len zalewamy sokiem z pomarańczy i odstawiamy na noc (mogą być też nasiona chia jednak ja cenię nasz zapomniany len).

*len mielimy samodzielnie gdyż kupne siemię lniane lub dużo wcześniej zmielony len traci na wartości w wyniku obróbki oraz zwietrzenia

Krok 2

Rano blendujemy razem ze szpinakiem. Proste jak...smothie :)

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×