Ostry dip z TABASCO

Dodany przez: Cookbook (więcej moich przepisów)

Dla wielbicieli pikantnych sosów ostry dip z TABASCO jest idealnym rozwiązaniem. Można go podawać z chipsami, krakersami lub jako dodatek do innych dań. Ostry dip z TABASCO sprawdza się w każdym połączeniu.
Obejrzane: 264
Porcje: 1
Przygotowanie: 30 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 szklanka majonezu
  • 1 szklanka kwaśnej śmietany
  • 0.5 szklanki pomidorów
  • 1 łyżka sosu TABASCO®
  • kilka liści sałaty
  • 0.33 szklanki wędzonego boczku

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Pokroić pomidory w małe kawałki. W średniej miseczce wymieszać wszystkie składniki i pozostawić w lodówce przez co najmniej pół godziny.

Krok 2

Ozdobić na wierzchu porwanymi na kawałki liśćmi sałaty. Można serwować z krakersami, chipsami lub warzywami.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×