Orzechowo-kokosowe ciasteczka
Składniki
- 60 g Masło orzechowe
- 40 g Mąka kokosowa
- 2 szt Jajko
- 20 g Migdały mielone
- 4 łyżeczki Ksylitol
- 0.5 łyżeczki Cynamon Galeo
- 0.33 łyżeczki Kardamon
- 0.33 łyżeczki Proszek do pieczenia Galeo
- kostka 2 szt Czekolada gorzka
- 1 garść Orzeszki ziemne
Przygotowanie:
Krok 1
Piekarnik rozgrzać na 180 stopni.
Krok 2
Wszystkie składniki oprócz czekolady i orzeszków wymieszac ze sobą.
Krok 3
2 kostki czekolady pokroić na małe kawałeczki.
Krok 4
Uformować ciasteczka i udekorowac czekolada oraz orzeszkami ziemnymi.
Krok 5
Piecz około 15 minut. I gotowe ! :D