Pasta z białej fasoli z chrzanem i majerankiem

Dodany przez: Vegepack.pl (więcej moich przepisów)

Przepis od Anki- Weganki:) jest super!!
Obejrzane: 5245
Porcje: 10
Przygotowanie: 30 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 0.5 kg białej Fasoli Jaś
  • 2 łyżki majeranku
  • 5 łyżek chrzanu
  • 4 łyżki oleju roślinnego
  • 1 szklanka wody (opcjonalnie do uzyskania idealnej konsystencji)

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Fasolę namaczamy na noc i następnego dnia gotujemy do miękkości. Następnie wszystkie składniki miksujemy, dolewając wody na końcu, aby uzyskać taką konsystencję jaka nam pasuje!!

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×