Chrupiące chipsy z jarmużu

Dodany przez: Vegepack.pl (więcej moich przepisów)

Bardzo fajny dla dzieci- chrupiące i smaczne, a dla nas nielada gratka:) Chrupiące chipsy z jarmużu - najlepszy przepis tylko na WrzącaKuchnia.pl.
Obejrzane: 7502
Porcje: 1
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 pęczek Jarmużu
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 2 łyżeczki soli

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Jarmuż myjemy i odrywamy listki od łodyżek.
Rwiemy listki na dowolne wielkości (tak jak lubimy)

Krok 2

Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni- może być z termoobiegiem

Krok 3

Nakrapiamy delikatnie jarmuż oliwą z oliwek i solimy. Wkładamy do piekarnika na 10 do 15 minut i gotowe!!

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×