Sałatka z fasolki szparagowej

Dodany przez: widzimrka (więcej moich przepisów)

Przepis mojej koleżanki :-)
Obejrzane: 1282
Porcje: 4
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • dowolna ilość fasolki szparagowej
  • sezam lub migdały (mogą być prażone)
  • oliwa
  • musztarda z ziarnami gorczycy
  • sok z cytryny
  • szczypta brązowego cukru

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Fasolkę ugotować, przelać zimną wodą i zostawić do ostygnięcia.

Krok 2

Z oliwy, musztardy, soku z cytryny i cukru przygotować winegret.

Krok 3

Fasolkę posypać sezamem (lub migdałami), a następnie polać winegretem. Et voilà!

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×