Szparagi i wędzona pierś z kaczki z kremem balsamicznym

Dodany przez: widzimrka (więcej moich przepisów)

Szybkie, proste, wykwintne - czego chcieć więcej?
Obejrzane: 1374
Porcje: 4
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • niecały pęczek szparagów
  • 100 g (1 opakowanie) wędzonej piersi kaczki (tzw. magret de canard)
  • kilka łyżek oleju z orzechów włoskich lub oliwy
  • krem balsamiczny o smaku figi

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Od szparagów odłamać końce, ugotować łodygi.

Krok 2

Na talerzykach rozłożyć plastry wędzonej piersi kaczki oraz szparagi. Polać olejem i kremem balsamicznym. Podawać z grzankami lub podpiekaną bagietką.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×