Sałatka z wątróbką kurzą.

Dodany przez: malgorzata.agnieszka (więcej moich przepisów)

wątróbka, pomarańcza, koper włoski, sałata
Obejrzane: 516
Porcje: 2
Przygotowanie: 45 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 500 g wątróbki kurzej
  • 2 szt małe pomarańcze
  • 1 szt duzy koper włoski
  • 80 g miksu sałat
  • 1 szczpyta soli
  • 2 łyżki oliwy do smażenia

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Wątróbkę umyj i osusz. Smaż na oliwie około 10 minut. Dopraw solą pod koniec smażenia.

Krok 2

Koper włoski pokrój w plastry, smaż na małym ogniu około 10 minut, dopraw solą.

Krok 3

Pomarańczę obierz i podziel na cząstki.

Krok 4

Sałatę wymieszaj z usmażoną wątróbką, koprem włoskim i pomarańczą. Przełóż na talerze.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×