Oliwa z oliwek extra vergin – jeden z najzdrowszych produktów spożywczych świata. Wciąż mało znany i traktowany bez należnej mu atencji. Jak skorzystać z niego najlepiej, jak zastosować w codziennym życiu – nie tylko w kuchni, jak umieć samodzielnie ocenić i wybrać najlepszą oliwę dla siebie, jak uniknąć kupowania podróbek?
Na te i inne pytania wszyscy miłośnicy oliwy z oliwek extra vergin znajdą odpowiedzi podczas pierwszej w Polsce profesjonalnej degustacji oliw przygotowanej przez autora najlepszego na świecie przewodnika po oliwach extra vergin FLOS OLEI, Marco Oreggia.
13 czerwca w hotelu Regent (dawny Hyatt) w Warszawie od godz.14:00 ponad 30 producentów oliwy zaprezentuje swoje produktypolskim miłośnikom zdrowej kuchni oraz profesjonalistom gastronomicznym i mediom.
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.