Mus z sardynek bez skóry i ości

Dodany przez: SmakiPortugalii.pl (więcej moich przepisów)

Obejrzane: 840
Porcje: 6
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 puszka sardynek bez skóry i ości
  • 100 g masła
  • 1 łyżka oliwy
  • kwiat soli
  • pieprz

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Masło w temperaturze pokojowej zmiksować na gładką masę z sardynkami bez skóry i ości odsączonymi uprzednio na sicie. Dodać łyżkę oliwy oraz kwiat soli i pieprz do smaku.
Podawać na kromkach świeżego chleba. Można posypać posiekaną natką pietruszki.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×