Kurs pierwszego stopnia
stanowi absolutną podstawę w nauce carvingu. Nauka gotowania i dekorowania trwa osiem godzin , podczas których uczestnicy wykonują kompozycje z warzyw i owoców oraz rzeźby z melona i arbuza. Warsztaty kulinarne rozpoczynają się przeszkoleniem kursantów z wiedzy o narzędziach przydatnych do carvingu. Uczestnicy poznają także zasady rzeźbienia i typologię metod. Pod opieką instruktora kursanci wykonują następujące dekoracje:
Drobne kwiatki z rzodkiewek (4 rodzaje)
Kwiaty z cebuli (2 rodzaje)
Dekoracja z jabłka
Szyszka z rzodkwi
Dekoracja z pora (2 rodzaje)
Kwiat z rzodkwi
Kwiat z kopru włoskiego
Szyszki z papryczek chili (2 rodzaje)
Kwiat z papryczek chili
Róża z cukinii
Liście z cukinii
Kielich pod kwiat z cukinii
Rzeźba w mango (kwiat)
Rzeźba w melonie (róża)
Rzeźba w arbuzie (róża)
Cena szkolenia : 615 zł brutto / os.
www.fruitcarving.pl
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.