PIANO BAR restaurant and cafe
Szkoła Gotowania – 24 listopada
O zdrowej soczewicy Roop Lal Balu uchyli rąbka tajemnicy
godz: 13:00, 180 zł / osoba – liczba miejsc ograniczona
Menu:
Zupa z zielonej soczewicy z imbirem na sposób hinduski
Filet z kurczaka z zieloną soczewicą z warzywami na ostro
Filet rybny z czerwoną soczewicą w sosie śmietanowym z płatkami migdałów
Banan z migdałami w sosie pomarańczowym z cynamonem
Degustacja potraw przy kieliszku wina
Rezerwacja:tel. 501 010 675, e-mail: dominika.bortnowska@pianobar.poznan.pl
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.