Zapraszamy na jedyne w swoim rodzaju spotkanie z piwowarami promującymi łączenie dobrego jedzenia z dobrym piwem! Agnieszka Łopata (Centrum Ursa Maior: http://www.facebook.com/CentrumUrsaMaior) oraz Tomasz Rogaczewski (Pracownia Piwa oraz 4stronypiwa.pl: http://www.facebook.com/4stronypiwa) promują tzw. food pairing, czyli dobieranie odpowiednich potraw do danego piwa.
Jesteśmy dumni, że piwowarzy przyjęli nasze wyzwanie dotyczące piwa Dziadek Mróz! Do tego piwa właśnie powstaną potrawy, które będą gotowane w Piwotece Narodowej przy obecności publiczności! Decyzję, która potrawa wygra podejmie specjalne jury, w którym może znaleźć się każdy z uczestników imprezy – mamy trzy wolne miejsca w jury!!!
Imprezę zaczynamy o godz. 15:00 w niedzielę 3 marca, koszt uczestnictwa 5 zł.
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.