Chrzan domowej roboty

Dodany przez: manufaktura ciastek (więcej moich przepisów)

Ależ płakałam podczas tarcia tego chrzanu. Łza za łzą. Ale wszystko zrekompensowała mi kanapka z masłem, chrzanem, szynką i kiełkami. Naprawdę dobry, ostry smak.
Obejrzane: 1259
Porcje: 1
Przygotowanie: 15 min
Trudność:
Ostrość:

Składniki

  • 1 korzeń chrzanu
  • 100 ml śmietany
  • sok z połowy cytryny
  • szczypta cukru

kup składniki

Brakuje Ci składników do tego przepisu?

Chcesz zapisać składniki?

Przygotowanie:

Krok 1

Korzeń chrzanu umyć, obrać i zetrzeć na tarce na drobnych oczkach.
Dodać śmietany, cukru i soku z cytryny. Wymieszać. Voila! Smacznego.

Skomentuj:

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×