NOWE JESIENNE MENU W LE VICTORIA BRASSERIE MODERNE
Restauracja Le Victoria Brasserie Moderne zaprasza na nowe Jesienne Menu już od 17 września br. Nowe menu zostało przygotowane przez Szefa kuchni, Macieja Majewskiego. Tej jesieni Szef kuchni proponuje wyśmienity wybór ciekawych kompozycji mięsa, ryb i sezonowych warzyw i grzybów, które spotkają się z uznaniem nawet najbardziej wymagających gustów kulinarnych naszych gości. Jesienne Menu zawiera ciekawe propozycje przystawek zimnych i ciepłych, dań głównych, dań flagowych, a także szeroki wybór deserów, by w pełni oddać bogactwo jesiennych smaków w naszej restauracji. Wśród niektórych propozycji dań znajdują się: ser „Kozia Rura” z pudrem z czarnych oliwek, warzywami i wędzoną oliwą, custard z grzybów leśnych z jajkiem na miękko i Meurette, consome wołowe z fois gras royal i truflami czy pierś z kaczki glazurowana w miodzie, z selerem, marchewką i ziemniakami foundant. Na deser m.in. kasztany z jabłami i karmelem czy też granitę z szampana i gruszek.
Dania według koncepcji Szefa kuchni Macieja Majewskiego są wynikiem jego kulinarnych pasji i zaangażowania. Menu oparte jest na najlepszej jakości sezonowych produktach, pochodzących od sprawdzonych dostawców. Menu restauracji to nie tylko bogactwo smaków i kreatywne kompozycje szefa kuchni, lecz również odżywcze, zbilansowane dania dla idealnej równowagi gości.
Oto jak wyglądają niektóre z dań serwowanych z nowej karty. Smakują wyśmienicie to mogę potwierdzić :).
Adres:
Le Victoria Brasserie Moderne, ul Królewska 11, Warszawa.
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.