ŚRODY Z APERITIVO W HOTELU BRISTOL. CZYLI LATO W PATIO.
Zapłać za drinki, przekąski otrzymasz w prezencie od szefa Carlosa.
Carlos Teixeira, szef kuchni Hotelu Bristol, zaprasza do najbardziej zielonego patio Warszawy,
skrytego w dziedzińcu położonego przy Krakowskim Przedmieściu hotelu, do którego
wprowadził swój autorski pomysł na aperitivo.
Otoczony murami 114–letniego budynku ogród z kwitnącymi rododendronami, o które dbają
Panie z ogrodu botanicznego w Powsinie, z bezpośrednim wejściem od ulicy Karowej, w każdą
środę staje się tym miejscem, do którego można przyjść na koktajle i wliczone w ich cenę
przekąski. W centralnym punkcie patio ustawiamy bar, są bufety z przekąskami i DJ na żywo.
Czym dla nas jest aperitivo? To pomysł na drink po pracy ze znajomymi, niezobowiązujące
spotkanie, podczas którego spróbować najrozmaitszych potraw przygotowanych przez szefa
ŚRODY W GODZ. 18.00–21.00
CENY DRINKÓW OD 39 ZŁ
ZAPRASZAMY!
Carlos Teixeira i cały zespół Hotelu Bristol
HOTEL BRISTOL
KRAKOWSKIE PRZEDMIESCIE 42/44,
00-325 WARSZAWA, POLAND
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.