Zapraszamy państwa na warsztaty serowarskie, z których każdy wychodzi z własnoręcznie zrobionym serem!
Najbliższe warsztaty odbędą się 27 marca w Pracowni Kulinarnej Cook Up zlokalizowanej na ulicy Racławickiej 99 w Warszawie.
Warsztaty poprowadzą: Gieno Mientkiewicz – jedyny w swoim rodzaju znawca polskich serów oraz Aleksander Baron – kucharz, wizjoner, właściciel restauracji Solec 44. Każdy z uczestników warsztatów zrobi własnoręcznie ser, a pod okiem i kierownictwem Aleksa ugotuje cztery serowe dania. Sery zabierzecie do domu, dania zjecie. Nie zabraknie również degustacji wyśmienitych polskich serów. Do wyboru są dwie pory warsztatów, pierwsza o godzinie 14:00 i druga o godzinie 18:00. Koszt udziału w tym wyjątkowym i oryginalnym wydarzeniu to jedyne 250 złotych od osoby. Liczba miejsc ograniczona! Chętnych prosimy o zapisywanie się mailowo na adres: sklep@serypolskie.pl Zapraszamy!
(foto dzięki uprzejmości firmy Miele)
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.