Trudno w to uwierzyć, ale minął już rok od pierwszych warsztatów organizowanych przez Face the Taste i Prywatnego Kucharza Przemysława Błaszczyka. W tym czasie mieliśmy wiele smacznych okazji do spotkań, a teraz przyszedł czas na uczczenie okrągłej rocznicy. Najlepszym sposobem na to będzie oczywiście kolejne kulinarne spotkanie, na które już dziś serdecznie Państwa zapraszamy.
W menu jak zawsze same smakołyki:
Carpaccio z pieczonych buraków, mieszane sałaty, kozi ser, orzechy włoskie, krem balsamiczny;
Ciastka rybne z wędzonego halibuta, sos tatarski;
Przepiórki faszerowane białą kiełbasą z dodatkiem suszonych pomidorów, ziemniaki gotowane w oliwie z czosnkiem i rozmarynem, pieczony koper włoski, sos z czerwonego wina z przyprawami korzennymi;
Gruszki gotowane w winie, creme anglaise;
Warsztaty odbędą się 9 marca o godz. 16.00
w Loftach w Młynie (Loft nr 39, ul. Zabłocie 25)
Maksymalna liczba osób: 10, Cena/os: 250zł
Z przyjemnością odpowiemy na Państwa pytania mailowo (kontakt@facethetaste.com) lub telefonicznie
(601 430 146)
Prosimy o potwierdzenie udziału do 8 marca poprzez dokonanie wpłaty na konto:
ING 02 1050 1214 1000 0022 5334 6544
i przesłanie potwierdzenia przelewu na nasz adres mailowy
W przypadku mniejszego – niż oczekiwane – zainteresowania zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu lub odwołania spotkania, o którym poinformujemy mailowo i telefonicznie (przy gwarantowanym zwrocie przedpłaty).
facethetaste.com
facebook.com/FaceTheTaste
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.