Menu warsztatowe:
Starter- wybierajcie: mule czy zupa pietruszkowa z curry?
Danie główne: filet z gęsi na boczniakach w sosie z trawy żubrowej
Deser: delicja pomarańczowa z czekoladą
Koszt: 130 zł/osoba.
Termin : 30 listopada
Miejsce: DELI 8 – Mazowiecka 8- nasze nowe studio kulinarne
Zapisy zaczynamy. Ania 733 777 734 lub na naszym profilu na Facebooku.
https://www.facebook.com/twojkucharz
fot.Jedzenie jest Piękne
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.