12 potraw wigilijnych        (3 / 12)



Kulebiak z kapustą i grzybami

To staropolskie dnie jest obowiązkowe na naszym wigilijnym stole. W domu zawsze piekła go mama i podawała jako dodatek do barszczu. Teraz ja również przygotowuję go na Święta wg tradycyjnej receptury.

Składniki

  • 3 dkg drożdży
  • 2 szklanki mąki
  • 2 żółtka
  • 8 dkg margaryny
  • 1/4 łyżeczki soli
  • 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej
  • 1/2 szklanki ciepłego mleka

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×